De Betuwe van Amerika ?>

De Betuwe van Amerika

imageUiteraard zijn we in Las Vegas over The Strip gelopen. Eerst ’s middags, maar toen was het nog niet zo spectaculair en ’s avonds nog een keer. Luuk had last van de warmte, dus slapen wilde ie niet (lees: hij bleef maar gillen). Eerst dachten we dat het hele feest s avonds niet door zou gaan, maar toen ie om half 9 nog niet sliep, dachten we “nu kunnen we ook wel naar de Strip”. In het gunstigste geval valt ie in slaap en anders kan ie mooi lampjes kijken. Dat laatste deed ie tot 22:30u. Toen we geweigerd werden in het Casino (vanwege Luuk) zijn we maar weer naar de camping gegaan.

Las Vegas voor 1 avond was voor ons genoeg. Na wat wikken en wegen besloten we niet naar Death Valley te gaan. Helaas was het weer daar te slecht. Ook de Tioga Road in Yosemite NP was nog gesloten, dus zijn we via de westkant van het park naar Yosemite gereden. Daar hebben we rustig aan 2 dagen over gedaan. We rijden weer door een compleet ander landschap, tussen de fruitbomen namelijk. Californië staat uiteraard bekend om z’n lekker wijnen (druiven veel gezien) en ze beweren de zoetste sinaasappels ter wereld te hebben. Rij na rij, veld na veld, alleen maar sinaasappels. Lekker hoor!

Een andere leuke onderbreking is het lunchen bij Peggy Sue’s 50 diner. Geheel in fifties stijl uiteraard.image

Yosemite NP was weer anders dan alle andere parken. Beneden in het dal mooie weides waar we heerlijk konden liggen en de enorme bergen en watervallen op ons in konden laten werken. Nog een paar mooie wandelingetjes gemaakt naar die watervallen en zelfs een coyote van heel dichtbij
image

En dan breekt ineens de laatste dag in onze camper aan. Mij overviel het een beetje. We zijn zo gewend geraakt aan ons huisje, aan het toeren en al die mooie dingen. Vanochtend hebben we afgesloten met een prachtige wandeling naar Sequoia trees. Man, wat zijn die oud en groot zeg, ongelofelijk!

De tassen zijn gepakt. Morgenochtend rijden we de laatste 45 mijl. In totaal hebben we dan 4200 mijl (ruim 6700 kilometer ?) gereden. San Francisco doen we een bliksembezoek aan van 1,5 dag en dan vertrekken we vrijdag weer met het vliegtuig. ? Op een heel klein vliegtuig, ergens in de middag… ?

Liefs
Mark, Anna & Luuk

image

One thought on “De Betuwe van Amerika

  1. He mark, anna en luuk,

    Leuk om al jullie verhalen en belevenissen te lezen! De slideshow krijg ik helaas niet geopend maar de paar foto’s in de berichten laten veel moois zien. Dus die ga ik later nog bekijken op mn laptop! 🙂

    Een gaaf avontuur dus!

    Liefs anneke

Comments are closed.

Comments are closed.